(jeugd) Zorgboerderij Re-Turn

(Op basis van 2 recensies)
Adres
Dickenesweg 6
6721MZ Bennekom
Algemeen telefoonummer
06-25462379
Landelijk actief
ja
Vergoeding
Ja
Locatie zorg
andere locatie
Soort opvang
zorgboerderij
Krachten
beroepskrachten

Introductie

Ieder mens is uniek, bij ons iedereen welkom met een gedragsproblematiek of verstandelijke/lichamelijke beperking. Iedereen heeft recht op een plaats waar hij of zij zich prettig/nuttig kan voelen.

Dienstverlening

Ziektebeelden
lichamelijke beperking
psychische beperking
verstandelijke beperking
Leeftijdsgroepen
jongeren (12-18)
jong-volwassenen (18-24)
volwassenen (25-64)
Periode
dagdeel
dag
Regelmaat
structureel
Regelmaat structurele zorg
dagelijks

Uitgebreide omschrijving

Wij bieden op onze mooie locatie, in het Bennekomse buitengebied De Kraats, onze deelnemers twee verschillende vormen van dagbesteding aan.

Je kunt op de zorgboerderij de zorgboer Teus Hooijer helpen met de dagelijkse beslommeringen rondom de boerderij zoals dieren verzorgen, helpen de locatie te onderhouden, gras maaien, hooien of wat er op dat moment ook nodig is. Elke dag is er wel wat anders te doen.

Ook kun je op de zorgboerderij meubels opknappen en meehelpen bij klusjes en onderhoud van het plaatselijke zwembad en de plaatselijke voetbalvereniging. Dit doe je samen met Eric Simonis.

Wat je ook graag wilt doen, bij ons op de boerderij staat in ieder geval centraal dat je een plek moet hebben om je goed en gewaardeerd te voelen. Bij ons is het belangrijk dat je een stabiel dagritme ontwikkelt waarbij normen en waarden, waar jij in het dagelijks leven mee te maken hebt, hoog in het vaandel staan. Op een no-nonsens en ontspannen manier gaan wij je hier mee helpen, waarbij we uiteraard ieders eigen identiteit respecteren.

Op de website, op het tabblad "Wie zijn Wij" stellen alle medewerkers van de zorgboerderij zich graag aan u voor. (Jeugd) Zorgboerderij Re-Turn is lid van en geregistreerd bij de Vereniging van Zorgboeren.

Kwaliteitskeurmerk: De Federatie Landbouw & Zorg heeft het kwaliteitssysteem van (Jeugd) Zorgboerderij Re-turn positief geƫvalueerd. Hiermee voldoen wij aan de richtlijnen en het reglement van de Branche Certificering Landbouw en Zorg. De zorgboerderij is voorzien van het kwaliteitskeurmerk : Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen.

Vergoeding

Jongeren/volwassenen met een indicatie voor dagbesteding kunnen bij ons terecht. Momenteel zijn via de volgende gemeentes ZIN mogelijk:
Gemeente Ede (WMO + jeugd)
Gemeente Wageningen (WMO+jeugd)
Gemeente Rhenen (WMO)
Voor jongeren/volwassenen uit andere gemeentes werken wij met PGB.

Recensies (2)


Schrijf zelf een recensie

Deze wordt niet gepubliceerd
Tot

Door op onderstaande knop te klikken verklaart u alle informatie naar waarheid te hebben ingevuld. De recensie is direct zichtbaar op tijdvoorjezelf.mezzo.nl.


J Moormann

Ik vind dit een goede opzet voor de jeugd want nu weten ze ook dat ze mee tellen. , En niet thuis te moeten blijven zitten , Want nu hebben ze ook en bezigheid wat belangrijk is

A Paapst

Een plaats waar mijn zoon zichzelf kan en mag zijn.