Overzicht zorgorganisaties (291)

Landelijk actief

't Boerenerf Zorg & Woonboerderij

Emmeloord

Om de partner en/of mantelzorgers even op adem te laten komen, zorgt ‘t Boerenerf in die periode met gekwalificeerd personeel voor uw partner of familielid.

Landelijk actief

(jeugd) Zorgboerderij Re-Turn

Bennekom

Ieder mens is uniek, bij ons iedereen welkom met een gedragsproblematiek of verstandelijke/lichamelijke beperking. Iedereen heeft recht op een plaats waar hij of zij zich prettig/nuttig kan voelen.

Landelijk actief

Aafje

Rhoon

Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels..

Aan 't Zandeinde Kijk Doe en Zorgboederij

Lemele

Dagbesteding en/of (logeer) opvang op de boerderij.
Een aantal dagen of dagdelen per week; of in vakantieperiodes.

Abbingahiem

Leeuwarden

Ook al geeft u de mantelzorg met liefde, het kan af en toe best zwaar zijn. Het is goed om af en toe de zorg even uit handen te geven, zodat u kunt bijkomen.Abbingahiem ondersteunt u hierbij.

Landelijk actief

Accolade Amandelboom

Bilthoven

dagverzorging, dagopvang, dagbehandeling of een kortdurende opname. Bijvoorbeeld als mensen voor korte tijd meer zorg of ondersteuning nodig hebben of om mantelzorgers te ontlasten.

Landelijk actief

Accolade Arendshorst

Assen

dagverzorging, dagopvang en kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld als iemand voor korte tijd meer zorg of ondersteuning nodig heeft of om mantelzorgers te ontlasten.

Landelijk actief

Accolade De Wijngaard

Bosch en Duin

dagopvang, dagverzorging, dagbehandeling of een kortdurend verblijf. Bijvoorbeeld als iemand voor korte tijd meer zorg of ondersteuning nodig heeft of om mantelzorgers te ontlasten.

Advitae

Oldenzaal

Advitae biedt hulp aan ouderen in Twente in aanvulling op mantel-, thuis en verpleeghuiszorg. De persoonlijke assistenten vergemakkelijken en veraangenamen uw leven in en om het huis.

Aksent opvang en ondersteuning

Oeffelt

Aksent biedt opvang en ondersteuning aan kinderen en jongeren vanuit de Jeugdwet en (jong)volwassenen en ouderen vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Landelijk actief

Allerzorg BV

Woerden

Bij Allerzorg geven we zorg zoals wij die ook aan onze familie en onze naasten zouden geven. Wij kunnen mantelzorgers op diverse manieren ondersteunen en/of tijdelijk of permanent de zorg overnemen.

Allévo

Goes

Allévo biedt ondersteuning voor mantelzorgers, bijvoorbeeld door middel van dagbesteding en logeren & zorg.