Aanmelden als organisatie

Op dit Tijd voor jezelf platform vinden mantelzorgers informatie over hoe zij de zorg even kunnen overdragen om zo even te kunnen ontspannen of tijd voor zichzelf te hebben. Dit wordt ook wel respijt of respijtzorg genoemd. Het aanbod van zorg en ontspanning vormt de kern van deze site. 

Biedt uw organisatie respijtzorg of recreatie- en/of vakantieaanbod voor mantelzorger en zorgvrager? Dan nodigen wij u van harte uit uw aanbod te plaatsen. Zo wordt uw organisatie goed gevonden en werkt u mee aan een landelijk overzicht van het respijt- en ontspanningsaanbod voor mantelzorgers. Aanmelden van uw organisatie is kosteloos.

Meld je aan als zorg- en/of welzijnorganisatie

Biedt uw organisatie vervangende mantelzorg oftewel respijtzorg? Bijvoorbeeld dagopvang, logeeropvang of vrijwilligerszorg. Plaats dan uw aanbod op het Tijd voor jezelf-platform. Het is kosteloos en uw aanbod is goed vindbaar. Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Meld dan elke vestiging apart aan. Zo bent u beter te vinden.

Meld je aan

Meld je aan als recreatieve organisatie

Biedt uw organisatie mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen de mogelijkheid om samen er even helemaal uit te gaan? Bijvoorbeeld omdat uw organisatie toegankelijk is voor blinden en slechtzienden en/of omdat u zorgondersteuning biedt. Meld uw organisatie dan nu aan. Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Meld dan elke vestiging apart aan. Zo bent u beter te vinden.

Meld je aan

Vraag en antwoord

Wat is het Tijd voor jezelf - platform? Hoe kun je er als organisatie aan meedoen? Hoe vraag je een widget aan? Wat te doen als je je inlog ben vergeten? Op deze vragen en meer vindt u hier het antwoord.

Bekijk de vragen en antwoorden